Category: Genel

Balıkesir Bileti Cebimdeydi! Murat Özçelik

KAMUOYUNA

Müyesser Yıldız’ın Avukatlarının Basın Açıklaması

Sevgili Dostlar, Değerli Basın Mensupları, Bildiğiniz gibi Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser YILDIZ ve Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu bir soruşturma kapsamında, siyasi ve askeri casusluk yaptığı şüphesiyle yakalama ve gözaltı kararıyla dün sabah saatlerinde evinde gözaltına alınmıştır. Bizler Müyesser Yıldız’ı yakından tanıyan kimseleriz. Müyesser Yıldız’ın ifadesine başvuracak Sayın …

VEFAT DUYURUSU

ÖNEMLİ DUYURU

YARIN (14 Mart 2020) YAPMAYI PLANLADIĞIMIZ SÖYLEŞİ, T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI VE ANKARA VALİLİĞİ UYARILARI ÇERÇEVESİNDE İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR .

DUYURU

Kumpasder yeni dönem şöyleşilerinin ilki 07.Mart.2020 Cumartesi günü saat 13.00 de 15 Temmuz Gazisi E.Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz ile başlıyor. Yer: TESUD Genel Merkezi Selanik Cad. No:34 Kızılay İlgi duyan bütün dostlar davetlidir.

Load more