Category: Genel

DUYURU

DUYURU : III. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Derneğimizin III. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 15 Aralık 2019 Pazar günü saat 10:30’da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 22 Aralık 2019 tarihinde saat 10:30’da TESUD Genel Merkezi Selanik Caddesi Birlik Apt. No:34 Kızılay-Ankara adresinde yapılacaktır. GÜNDEM 1.Açılış ve Yoklama 2.Saygı Duruşu 3.Divan Başkanlığı’nın seçimi 4.Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi 5.Tahmini bütçenin görüşülerek …

Continue reading

Başımız Sağolsun

Kamuoyuna

Anma

Anneler Günü

Kınıyoruz

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ’a yapılan vahşi saldırı ülkemizin gündemine hakim olan ve hukukta yeri olmayan şiddet ve tehdit dilinin bir sonucudur. Kınıyor ve Yavuz Selim Demirağ’ın yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

Anma -Murat Özenalp-

(başlıksız)

Bu haftaki söyleşi konumuz “3 Temmuz Şike Davası” nı gazeteci Sn. Aytunç Erkin sunacak. Bütün dostlarımızı Cumartesi saat 13.00′ de TESUD Genel Merkezine bekliyoruz. Selanik Caddesi No: 34.

Önemli Duyuru

Bu haftaki konumuz OdaTV Davası. Konuşmacılar Sn. Müyesser Yıldız ve Sn. Hanefi Avcı.

Bu haftaki söyleşi konumuz Askeri Lise ve Harp Okullarında Öğrenci Kıyımı. Konuşmacı Yağız Aksakaloğlu.

Bu haftaki söyleşi konumuz Erzincan Davası’nı Sn. Cihaner sunacak.

Kısa Bir Ara

Bu haftaki konumuz Atabeyler Davası’nı Sn. Murat Eren sunacak. 9 Şubat 2019 C.tesi saat 13.00’te Tesud Genel Merkezi’nde.

Bu haftaki söyleşi konumuz Şemdinli Kumpası’nı Sn. Yurdakan Yıldız sunacak.

Bu hafta söyleşi konumuz Kozmik Oda Kumpası’nı Sn. Selahattin Kısacık ve Sn. U. Barış Erdoğan sunacaklar. Bütün dostlarımızı 26.01.2018 Cumartesi Saat: 13:00 de TESUD Gen. Mrk. ne bekliyoruz.

Bu hafta söyleşi konumuz İzmir Casusluk Kumpası’nı Sn. Coşkun Başbuğ sunacak. Bütün dostlarımızı 19.01.2018 Cumartesi Saat: 13:00 de TESUD Gen. Mrk. ne bekliyoruz.

Load more